Schipperstrui met windstopper | Wieger UNDYED

 299.00

De Wieger windstopper trui is er nu ook ongeverfd!

  • 100% wol gevoerd met een technische windstopper voering
  • Winddicht en ademend van 100% gerecyclede PET-flessen
  • Mooie zacht wolkwaliteit, maar blijft mooi over de jaren
  • De vervanging voor een jas
  • Zeer geschikt voor outdoor activiteiten

Maat of kleur uitverkocht, of een andere vraag? Mail naar service@roosensteinwolke.com of bel +31515-745637.

Uitverkocht Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail wanneer het product weer bij ons binnen komt.
You need to Login for joining waitlist.

Description

De Schipperstrui met windstopper | Wieger UNDYED is exact dezelfde trui als de Schipperstrui met windstopper | Wieger. Toch is er één groot verschil tussen beide producten: deze variant is namelijk ongeverfd. De artikelen binnen onze UNDYED kolleksje (collectie in het Fries) tonen puur de kleuren van het schaap. Hierdoor hebben we binnen deze collectie drie fantastische kleuren: Bèèghe van het blonde schaap, Bèèhruin van het zwarte schaap en Bèèhstard, een mix van beide. Overigens is de Wieger momenteel alleen nog maar verkrijgbaar in het Bèèhruin. Dit is niet alleen een waanzinnig mooie kleur, maar ook weer een mooie stap om de footprint van onze producten en onze collectie in het algemeen te verkleinen. Door het verven uit het maakproces van de Schipperstrui met windstopper | Wieger UNDYED te halen, besparen we namelijk een hoop energie en water.

Daarnaast heeft de Wieger alle kenmerken die je ook van de reguliere Wieger windstopper verwacht. Hij combineert het comfort van een wollen trui met de technische aspecten van de voering. Hierdoor is de Schipperstrui met windstopper | Wieger UNDYED bij uitstek een outdoortrui. Welke outdooractiviteit je ook beoefent, de Wieger is een ontzettend comfortabele metgezel om de elementen mee te trotseren. Of je nu gewoon op de fiets zit naar je werk, een serieuze hike maakt of op de ski’s staat, de Wieger houdt je warm onder alle omstandigheden, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt. Mits je natuurlijk de juiste layers aan hebt.

De Schipperstrui met windstopper | Wieger UNDYED maken we, net als een groot gedeelte van het garen, bij onze Oostenrijkse spinnerij Schoeller. Dit garen benadert de zachtheid van merinowol en is daardoor voor een grote groep mensen zeer draagbaar, zelfs als je niet zo goed tegen wol kunt. Daarnaast is de kwaliteit van dit garen ontzettend mooi, waardoor het product lang mooi blijft. Wil je zo lang mogelijk genieten van jouw favoriete Roosenstein Wolke-producten? Neem dan eens een kijkje op onze onderhoudspagina. Hierop delen we een aantal tips!

Extra informatie

Kleur

Maat

, , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Wieger beehruin front

Schipperstrui met windstopper | Wieger UNDYED

Select Options
Uitverkocht Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail wanneer het product weer bij ons binnen komt.
You need to Login for joining waitlist.